Straattheater De Vogelvrijen

Twee koeienjongens in de polder. Een heuse Spruitjeswestern! 

Twee stoere cowboys op leeftijd, “de jonge hond” Jack Russel, (rijzende ster aan het firmament) en Van Bill, (de John Wayne van de Hollandse spruitjes film), een goeierd en een lelijkerd (is alles wel wat het lijkt?), brengen je slapstick-achtig straattheater, zonder gesproken tekst, een hele stomme film.
Hoewel gehecht aan hun tradities, moeten ook zij zich aanpassen aan de moderne tijd. Dit alleen al leidt tot hilarische beelden.
Een combinatie tussen stomme film en scenes uit de grote western films als “Once upon a time in the West” en “The Good, the Bad and the Ugly”. Een filmisch epos, zonder duidelijk verhaal of boodschap. Of wellicht één boodschap: “Lach, of ik schiet!”

Jijzelf bent aanwezig op de filmset van hun nieuwste film! Natuurlijk is er tussen de scenes door tijd voor een meet en greet met deze acteurs, of een leuk fotomomentje met de kinderen en deze echte stoere cowboys.

Video’s op You tube

Optreden op uw evenement?

Vraag vrijblijvend onze prijslijst aan met vermelding van de gewenste evenement datum en locatie.  U krijgt snel van ons een reactie met de gewenste informatie.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en worden niet doorgespeeld naar derden..

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan en ontvang het gratis e-boekje met verhalen van: 'De vliegende Hollander"

Nieuwsbrief El Capstok:

El Capstok Straattheater
Volgerland 3
3332 KS Zwijndrecht (NL)
K.v.K.nr.: 23091378000

tel: 078-6146477
mob: 06-23550090 (Jur)
mob: 06-25108120 (Petra)
email: info@elcapstok.nl