Tovenaar Runewold

“Ik voel het feilloos aan, het hangt in de lucht… magie… het hangt in de lucht! Wat zeg je karretje?… ah, je moet even stoppen, je bent ook oud hè, met hele oude wieltjes.
Wat sta jij te kijken, vind je het raar dat ik tegen dat karretje praat? Ik hoor net dat jij ook wel eens boos bent op de dingen en dan ook van alles roept, daar kan het karretje niets aan doen, het is gewoon een oud karretje, iets trager dan anders…. Het is de magie!”

Tovenaar Runewold spiegelt een onzichtbare werkelijkheid voor. Niet alles wat je niet kunt bevatten, bestaat niet. Je maakt kennis met zijn weggevlogen “gedachtegaaltje” en zijn hersenkronkels. Samen met zijn karretje trekt hij rond. Alles wat hij nodig heeft is er al. Een wereld vol magie! Zijn helderziendheid heeft de tijd doorstaan. In het kleinste zaadje, schuilt de grootste potentie.
Zie ook De Vliegende Hollander: deze uitgebreide act van tovenaar Runewold, zorgt voor nog meer bewondering opeen evenement).

Magie, de verrassing … het zit ‘m vaak in kleine dingen, je moet ze beleven!

Foto’s

Optreden op uw evenement?

Vraag vrijblijvend onze prijslijst aan met vermelding van de gewenste evenement datum en locatie.  U krijgt snel van ons een reactie met de gewenste informatie.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en worden niet doorgespeeld naar derden..

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan en ontvang het gratis e-boekje met verhalen van: 'De vliegende Hollander"

Nieuwsbrief El Capstok:

El Capstok Straattheater
Volgerland 3
3332 KS Zwijndrecht (NL)
K.v.K.nr.: 23091378000

tel: 078-6146477
mob: 06-23550090 (Jur)
mob: 06-25108120 (Petra)
email: info@elcapstok.nl