Cold Turkey

“…. en toen stond daar ineens een klein kereltje met een muntje tegen mijn winkelruit te tikken. Hij had geld gekregen van meneer Scrooge. Ik geloofde dat natuurlijk niet en begon dat ventje flink door elkaar te rammelen, je liegt, je liegt! Dat jochie huilie huilie, bleek het echt waar te zijn…. Hij had dat geld gekregen om de laatste kalkoen te kopen…”

De kerstanimatie Cold turkey begint waar Christmas Carol van Charles Dickens eindigt. Ebenezer Scrooge heeft kennelijk zijn leven gebeterd, (de vrek). Poelier Theodor Woodman heeft te verstaan gekregen dat hij in opdracht van Scrooge, de laatste grote Kerstkalkoen moet bezorgen. Alles leuk en aardig, maar die kalkoen die leeft nog en laat zich niet zo snel kisten. Poelier Woodman moet alles uit de kast halen om zijn kalkoen op het gemak te stellen en de kalkoen overtuigen dat hij een geweldig leven gaat krijgen bij zijn nieuwe baasjes. Een eigen “hokje” met verwarming …

Een mobiele animatie act, waarbij er een hilarisch verhaal verteld en gespeeld wordt tussen poelier en kalkoen. Situaties waarbij het publiek betrokken wordt.

Meer video’s

Foto’s

Video

Optreden op uw evenement?

Vraag vrijblijvend onze prijslijst aan met vermelding van de gewenste evenement datum en locatie.  U krijgt snel van ons een reactie met de gewenste informatie.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en worden niet doorgespeeld naar derden..

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan en ontvang het gratis e-boekje met verhalen van: 'De vliegende Hollander"

Nieuwsbrief El Capstok:

El Capstok Straattheater
Volgerland 3
3332 KS Zwijndrecht (NL)
K.v.K.nr.: 23091378000

tel: 078-6146477
mob: 06-23550090 (Jur)
mob: 06-25108120 (Petra)
email: info@elcapstok.nl